Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301

RSS

 Nenätyötä
12.06.2018 22:38 | Maija

Sirun kanssa olimme viime torstaina epävirallisissa nose-work kisoissa. Ensin etsiittiin eycalyptuksen hajua kymmenen samanlaisen laatikon alta. Sieltä se haju löytyi. Seuraavaksi oli vuorossa huone-etsintä ja viimeisenä ajoneuvoetsintä. Oli kaksi autoa joista toiseen oli kiinnitetty hajulappu ulkopuolelle. Siru löysi hajut kyllä melko nopeasti. Ei sen työskentely mitenkään niin hienon näköistä ole kun intoa on paljon, mutta ei tullut ainakaan hylkäystä. Sijoitus oli 4. Muistelen että paikalla oli kymmenkunta koiraa. Olisi joskus todella mielenkiintoista päästä ihan viralliseen hajutestiin ja -kokeeseen.


 - Maija | Kommentoi Kuulumisia
06.05.2018 16:58 | Maija

Viikko sitten olimme Sirun kanssa Valkeakoskella MH-luonnekuvauksessa. Testi mentiin loppuun asti kunnialla. Tulokset tulevat aikanaan tietokantaan. Sen verran tässä että Siru ei lähtenyt leikkimään vieraan ihmisen kanssa saati sitten etäleikkimään omituisesti hiippailevan tyypin kanssa. Ampuminen oli 1, eli ei paljon hätkäyttänyt.  Aaveilla Siru yllätti, seisoi oikein topakasti jaloillaan edessäni ja haukkui kumealla äänellä vasemmanpuoleista aavetta, sitten kun huomasi että tulee oikealtakin aave siirtyi minun viereeni oikealle puolelle istumaan, ei siis mennyt taakseni. Rohkea pieni kirppu <3

Eilen ja tänään olimme Hymyn kanssa rallytoko-kisoissa. Oman seuran kisat olivat kyseessä. Eilen saatiin avo-luokasta hyväksytty tulos 85 pistettä ja tänään 94 pistettä sekä koulutustunnus RTK2 koska meillä jo oli aikaisemmin plakkarissa hyväksytty tulos. . Hymy teki tänään erittäin hienosti  töitä eikä ohjaajakaan jännittänyt liikaa. Sijoituksena vielä 1. sija :)


 - Maija | Kommentoi Vähän kuulumisia
15.04.2018 21:09 | Maija

Eilen Lohjan agilitykisoissa saivat  E-pentueesta lapinkoira Nella isäntänsä Keijon kanssa nollaradat agility- ja hyppyradoilta. Hienoa!Onnea Keijo ja Nella ! Koirakko kisaa nykyisin pikkumaxeissa 3-luokassa.

Hymyn ilmoitin muutamaan rallytokokisaan toukokuussa, olisi mukava jos tulokset sieltä saataisiin. Sirulle pitäisi myös katsoa muutamia agilitykisoja, viimeksi harjoituksissa meni oikein mukavasti. Sirun kanssa kävimme Nose-work- kurssin ja Siru oli tosi hyvä löytämään eucalyptuksen hajun. Tätä nuuskutteluharrastusta pitäisi ehdottomasti jatkaa. Ilmoitin Sirun mh-luonnekuvaukseen. Saa vaan nähdä kuinka käy, kerkiävätkö juoksut alkaa, viimeksi neiti on juossut  lokakuussa.

Muutenhan meille ei sen kummempia kuulu, koirat ovat olleet terveinä. Viljakin on alkanut syödä ja on piristynyt ja paljon leikkisämpi kuin kuukausi sitten. Ajattelin sen silloin surevan Vienoa koska ei oikein syönyt ja oli muutenkin apean oloinen. Kyllä tuo vieläkin istuskelee pitkiä aikoja pihalla ikäänkuin odottaen jotain. Eikä tuo mikään ihme olisi sillä mummokoirat söivät yhdessä ja nukkuivat usein yhdessä ;(


 - Maija | Kommentoi Kuulumisia
03.03.2018 15:22 | Maija

Tänään käväisimme Sirun kanssa Kouvolan ryhmänäyttelyssä Pekka Teinin arvosteltavana. Myös Sirun sisar Hani oli ilmoitettu, mutta oli valitettavasti estynyt tulemasta paikalle. Eipä tuolla kauaa nokka tuhissut kun tultiin Sirun kanssa arvostelu kädessä kehästä pois. Tuloksena H eli hyvä. Olisi pitänyt olla enemmän vähän kaikkea ja pääkin oli tänään liian kapea.Turkki nyt onkin tosi huonossa jamassa, kaikki pohjavilla on jäänyt näköjään talvimantteliin. Tuomari totesi että Siru kehittynee myöhään ja muutaman vuoden kuluttua kannattaa tulla uudestaan :) No ei me nyt tästä lannistuta. Joku kesänäyttely kyllä vielä käydään kunhan turkkia tulee taas. Sirun kanssa käytiin muutamia viikkoja sitten myös Janakkalassa agikisoissa, saatiin hyppyradalta 3. sija. Tulos oli jotain päälle 20 :)


 - Maija | Kommentoi Se suuri suru
22.02.2018 09:47 | Maija

Eilen illalla iltavuorosta kotiin palatessani oli Vieno-mummo kovin huonossa kunnossa ja voimaton. Lähdettiin eläinsairaalaan, jossa rintaontelo tutkittiin ultraäänellä. Sydänpussista löytyi runsaasti nestettä ja massa. Vahva epäily sydämen kasvaimesta, joka revennyt ja aiheuttanut nesteen kertymisen sydänpussiin. Mitään ei ollut tehtävissä ja mummo päästettiin sateenkaarisillalle ;(

Suru on suunnaton


 - Maija | Kommentoi


©2018 punakuonot - suntuubi.com