Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123

RSS

 Surun säveliä
10.10.2017 19:22 | Maija

Eilen illalla töistä tultuani minut tavoitti jälleen suru-uutinen: B-pentueesta Maisa on jouduttu päästämään ikuiseen uneen 11-vuotiaana Maisan kunnon romahdettua. Lämmin osanotto Maisan kotiväelle <3 Raskasta ja surullista aikaa. Maisa oli ensimmäinen sijoituskoirani, jota ei kuitenkaan koskaan käytetty jalostukseen. Nyt muistoissa

 

 


 - Maija | Kommentoi Kuulumisia
08.10.2017 08:27 | Maija

Muutama viikko sitten kävi G-pentueesta Jade tokokisoissa ja saivat ohjaajansa Jennin kanssa alo1-tuloksen, hienoa :) Jadehan on myös pätevä agilitykoira, mutta se harrastus on nyt valitettavasti jäissä Jadelle tapahtuneen jalkavamman takia.

Hymyn kanssa kävimme kokeilemassa noutajien taipumuskoetta. Ei se tuo tytteli taida taipua kun ei taaskaan onnistuttu pääsemään hakuruutua pitemmälle. Oikein hienon vesityön Hymy teki taas, mutta hakuruudusta tuli vain 3 vaakkua. Tuntui sekoavan taas ruudussa ja homma tuntui olevan ihan päätöntä, kävi variksilla, mutta ei nostanut niitä. Voi voi, en taida enää viitsiä taivutella tuota koiraa :) Sen verran kuitenkin täytyy sanoa että kyllä se kotona osaa. Viikolla tein sille 4 variksen hakuruudun (kun ei enempää ollu) ja kaikki se toi hyvällä otteella ihan ilman mitään kommervenkkejä. Myös pupua on kantanut hyvin viimeaikoina. Vesityössähän ei ole koskaan mitään ongelmaa ollutkaan vaan Hymy menee veteen paikasta kuin paikasta.

Sitten vähän ikävämpiä uutisia. Kohtapuoliin saa kaivaa taas nenäliinat esiin, koska C-pentueesta Edulla on todettu kasvain jota ei leikata :(  ikää koiralla kohta 11 vuotta. Voimia Edun kotiväelle tulevaan.

Omat koirat voivat hyvin, Siru Sirkkusella alkoivat juoksut ja se on kovin täpinöissään hajuista ulkona :) Jonkunlainen vatsatauti oli syyskuussa kaikissa paitsi Vieno-mummossa. Vieno on erityisen virkeä ja hyvävointinen tällä hetkellä. Ihana mummeli <3


 - Maija | Kommentoi Taipumista
17.09.2017 21:28 | Maija

Tänään Tampereella noutajien taipumuskokeen  suoritti hyväksytysti Wallaby-pentueesta Urpo eli Sancandy`s Wallaby Jive. Ohjaajana toimin minä. Hieman jännitti lähteä melkein kylmiltään kokeilemaan, mutta niin vaan lokit tulivat vedestä vaikka ranta oli todella haastava, reunoilta upottava suolampi. Vaakut tulivat myös mukavan tasaisella asenteella käteen asti. Vähän haahuilua toki oli, mutta joka kerta kun koiran lähetti hakuun se alkoi tehdä töitä ja toi tarvittavan määrän vaakkuja. Pupukin tuli jäljen päästä pienten jännitysmomenttien jälkeen :) Eli nou1 Urpolle ja sehän tarkoittaa sitä että kun Urpolla on näyttelyistä 3 sertiä tuli siitä myös FIN MVA  :) Urpon sisaren tytär Peppi teki myös hienoa työtä nuoresta iästään huolimatta, vaikka ei tänään ihan jäljelle asti päässytkään. Kiitos Pepin omistajalle Helille matkaseurasta ja mukavista kuvista


 - Maija | Kommentoi Rallattelemassa :D
16.09.2017 14:43 | Maija

Hymyn kanssa Hyvinkäällä rally-tokokisoissa. Ensimmäinen avo-luokan kisa.  Eipä mennyt ihan  putkeen homma, kun ei saatu tulosta.. Hymy tosiaan rallatteli vähän radalla. :D Kaksi liikettä uusittiin melkein alkumetreillä. Eipä siinä sitten enää mitään ollut tehtävissä kun loppupuolella rataa se päättikin mennä oikelle puolelle ja vähän pyöri ja hyöri siellä ja täällä. Kerran oli pyllykin käynyt maassa vaikka ei pitänyt. Pisteitä 53/100. Oli siinä hyviäkin pätkiä ja tuomarin kommentti arvostelulomakkeessa oli: Koiralla hyvä kontakti ja takapään käyttö. No ei muuta kuin uusia kisoja katselemaan.


 - Maija | Kommentoi Näyttelykuulumisia
03.09.2017 13:06 | Maija

Tänään Helsingissä Lets Go näyttelyssä Vieno- mummelin ja Siru-juniorin kanssa. Vieno erinomainen ja Siru erittäin hyvä. Sirulla ei turkkia kunnolla ja korvien ja hännän kantaminenkin oli huonoa. En kyllä ymmärrä mitä vikaa sen korvissa oikein on :( mutta tämä on niin tätä.  Vienon näyttelyt olivat tässä sitten. Ei enää viitsi viedä vaikka ilmaiseksi pääsisikin useaan näyttelyyn. Alkaa mummelin liikkuminen olla jo kaikin puolin jäykkää. Sirua ehkä viedään näyttelyyn vielä jos turkkia joskus tulee, mutta ei kyllä tänä vuonna ainakaan. Siru kyllä käyttäytyi tänään maltillisesti, joten siitä saa olla tyytyväinen.


 - Maija | Kommentoi


©2017 punakuonot - suntuubi.com