Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

RSS

 Vuosi vaihtunut
01.01.2018 11:30 | Maija

Taas on vuosi vaihtunut. Vuodenvaihdetta vietettiin rauhallisissa merkeissä kotosalla, mitä nyt pienen kyläreissun Sirun kanssa tein. Rakettien ampumisesta päästiin aika vähällä, kaikista rennoin oli Siru-neitokainen makoili vaan sohvalla. Vieno-mummeli vähän haukahteli kun oli kuulevinaan jotain. Hymy ja Vilja olivan hiukkasen levottomia alkuillasta kun yksittäisiä pamauksia kuului ihan talon nurkalta. Loppuillasta makoiltiin  vaan.

Kulunut vuosi oli ihan tavanomainen ja tasapaksukin, onnistumisia ja epäonnistumisia koiraharrastuksissa. Hymyn kanssa saatiin rallytokosta koulutustunnus RTK1 ja saatiin 30.12 avoluokasta  ensimmäinen tulos hienoilla pisteillä 99/100! Tällä kertaa kaikki meni nappiin. Sijoitus oli kolmas. Hymyn kanssa rallytokoa jatketaan tänäkin vuonna. Eniten harmitti Hymyn kanssa taas myttyyn mennyt taipumuskoe lokakuussa. Sirun kanssa on harjoiteltu agilityä kerran viikossa ja yksissä epävirallisissa kisoissa on käyty. Tavoitteena on tänä vuonna päästä virallisiin kisoihin, pientä hiomista vielä olisi. Sirulle luultavasti muutama näyttely tälle vuodelle. Kuluneena vuonna muutamassa näyttelyssä Sirpukka kävi saaden eh:ta ja erin

Pentusuunnitelmakin on mahdollisesti tälle vuodelle Hymylle. Siis mahdollisesti. Olen erittäin tyytyväinen Hymyn pentueen lonkka- ja kyynärtuloksiin, pentueesta kuvattu 5/7 ja siellä on 4 x B/B, 0/0, sekä 1 x A/A, 0/0.

Mummokoirien kanssa käytiin muutama näyttely ja taisi tuo Vilja käydä agikisoissakin :D. Tälle vuodelle toivotaan kaikille koirille, niin omille kuin kasvateillekin terveyttä ja pitkää ikää!

Hyvää Uutta Vuotta 2018 kaikille!


( Päivitetty: 02.01.2018 11:57 )

 - Maija | Kommentoi Kuulumisia
06.12.2017 16:03 | Maija

Tänä aamuna sain taas suruviestin; A-pentueesta Ada on päässyt  ikuiseen uneen 14 vuoden ja 8 kk iässä.  Lämmin osanotto Adan perheelle. Pitkän hyvän elämän sai Ada kanssanne elää ja nyt muistoissa

Lonkkakuvaustuloksia S-pentueesta: Siru lonkat A/A, kyynär 0/0, silmät ok. Leo lonkat B/B, kyynär 0/0, silmät ok. Eiran silmät ok, luustolausuntoja vielä odotellaan. Musta pentueesta Artun lonkat kuvattiin myös ja tuloksia odotellaan. Hymyn silmät peilattiin silmät, ennallaan eli muutama ylim. ripsi. Hymyn geenitesti tulokset tulivat. JADD(Nuoruusiän addisonin tauti)  N/N ja CDDY, N/N, eli geneettisesti terve molempien suhteen.


 - Maija | Kommentoi Lonkkakuvauksia ja syntymäpäiviä
20.11.2017 19:16 | Maija

S-pentueesta Hanin ja Reiman lonkat on kuvattu hyvin tuloksin, molemmilla lonkat B/B ja kyynär 0/0, hienoa! Toivotaan että saadaan lisääkin yhtä hyviä lonkka-ja kyynärtuloksia. Kasvattejani on menossa ensi sunnuntaina kuvauksiin. Samalla peilataan silmiä.

Huomenna täyttää ihana Vieno 12 vuotta, Onnea mummolle! Onnea myös muille Trindy`s P-pentueen jäsenille, yksi heistä on jo autuaammilla metsästysmailla.

Ylihuomenna 22.11 täyttää C-pentue 11 vuotta, onnea Martta, Iita, Iiro, Osku ja Edu. C-pentueesta  yksi jo poistunut keskuudestamme.

Hymylle tilasin ihan mielenkiinnosta uuden geenitestin , samalla testataan myös JADD (Nuoruusiän addisonin tauti) Nyt vaan odotellaan tuloksia :)

 

 


 - Maija | Kommentoi Surun säveliä
10.10.2017 19:22 | Maija

Eilen illalla töistä tultuani minut tavoitti jälleen suru-uutinen: B-pentueesta Maisa on jouduttu päästämään ikuiseen uneen 11-vuotiaana Maisan kunnon romahdettua. Lämmin osanotto Maisan kotiväelle <3 Raskasta ja surullista aikaa. Maisa oli ensimmäinen sijoituskoirani, jota ei kuitenkaan koskaan käytetty jalostukseen. Nyt muistoissa

 

 


 - Maija | Kommentoi Kuulumisia
08.10.2017 08:27 | Maija

Muutama viikko sitten kävi G-pentueesta Jade tokokisoissa ja saivat ohjaajansa Jennin kanssa alo1-tuloksen, hienoa :) Jadehan on myös pätevä agilitykoira, mutta se harrastus on nyt valitettavasti jäissä Jadelle tapahtuneen jalkavamman takia.

Hymyn kanssa kävimme kokeilemassa noutajien taipumuskoetta. Ei se tuo tytteli taida taipua kun ei taaskaan onnistuttu pääsemään hakuruutua pitemmälle. Oikein hienon vesityön Hymy teki taas, mutta hakuruudusta tuli vain 3 vaakkua. Tuntui sekoavan taas ruudussa ja homma tuntui olevan ihan päätöntä, kävi variksilla, mutta ei nostanut niitä. Voi voi, en taida enää viitsiä taivutella tuota koiraa :) Sen verran kuitenkin täytyy sanoa että kyllä se kotona osaa. Viikolla tein sille 4 variksen hakuruudun (kun ei enempää ollu) ja kaikki se toi hyvällä otteella ihan ilman mitään kommervenkkejä. Myös pupua on kantanut hyvin viimeaikoina. Vesityössähän ei ole koskaan mitään ongelmaa ollutkaan vaan Hymy menee veteen paikasta kuin paikasta.

Sitten vähän ikävämpiä uutisia. Kohtapuoliin saa kaivaa taas nenäliinat esiin, koska C-pentueesta Edulla on todettu kasvain jota ei leikata :(  ikää koiralla kohta 11 vuotta. Voimia Edun kotiväelle tulevaan.

Omat koirat voivat hyvin, Siru Sirkkusella alkoivat juoksut ja se on kovin täpinöissään hajuista ulkona :) Jonkunlainen vatsatauti oli syyskuussa kaikissa paitsi Vieno-mummossa. Vieno on erityisen virkeä ja hyvävointinen tällä hetkellä. Ihana mummeli <3


 - Maija | Kommentoi


©2018 punakuonot - suntuubi.com