Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
30123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

RSS

 Muistoissa Chili
16.10.2019 21:15 | Maija

Tänään pääsi viimeiselle matkalle B-pentueesta viimeinen, Sancandy`s Bandit Girl "Chili". Pitkän hyvän elämän sai Chili elää. Chili täytti kesäkuussa 13 vuotta. Mitä lämpimimmät osanottoni Emmille perheineen. Chili muistoissa

 

Sirun kanssa kävimme viime perjantaina Forssassa hajutestissä, kyseessä oli ykkösluokan testi. Meni hienosti kyllä juoksuista huolimatta eli hyväksytty tulos :)


 - Maija | Kommentoi Vilja
25.09.2019 17:02 | Maija

Viljan maitorauhasmuutoksen tulokset patologilta tulivat ja yllätys yllätys, kasvain ei ollutkaan mikään kasvain vaan hyvänlaatuista maitorauhasen liikakasvua joka tosin on koirilla harvinaista! Eli mitään hätää ei pitäisi olla. Hieno juttu :) Viljan tikit poistettiin tänään ja haavakin on hienosti parantunut mutta paita päällä mennään vielä muutamia päiviä :)


 - Maija | Kommentoi Kuulumisia
21.09.2019 13:24 | Maija

Vilja-lapinkoiralta on poistettu viikko sitten iso maitorauhasmuutos, leikkaus meni hyvin ja ensi viikolla on tikkien poisto. Muutos meni kokonaisuudessaan patologille tutkittavaksi ja nähtäväksi jää onko se hyvän- vai pahanlaatuinen. Viljan keuhkoissa ei röntgenkuvassa näkynyt etäpesäkkeitä ja verikokeetkin olivat hyvät. Toivon mummelille vielä muutaman vuoden lisäaikaa kun on erittäin elämänhaluinen ja virkeä vielä. Vilja oli kevään ja kesän lauman etäjäsenenä mutta nyt se ei lähde enää mihinkään täältä omasta porukasta.

Hympelön kanssa kävimme tokokisoissa taas hakemassa kakkostuloksen aloluokasta, koira teki ihan niinkuin pyydettiin mutta kun itse mokailee niin...:)

Lapinkoira Nella E-pentueesta oli isäntänsä kanssa agsaillut nollaradan I-Hah kurakisoissa, hienoa!

Sirun ilmoitin Kouvolan ryhmänäyttelyyn 20.10 ja harkitsin Hymyäkin sinne ilmoittaa mutta jätin  näyttelyilmoamisen Hymyn kohdalla ensi kevääseen jolloin Hymy pääsee veteraaniluokkaan.

 


 - Maija | Kommentoi Kuulumisia
01.09.2019 19:10 | Maija

Tänään Salossa tolleritaippareissa suoritti taipumuskokeen hyväksytysti L-pentueesta Inari ( Sancandy`s Lets Dance) Mahtavaa, Onnea omistajille! Hymy-emo oli samoissa karkeloissa mukana ja suoritti erinomaisen vesityön sekä hakuruudun, mutta homma tyssäsi tällä kertaa pupujälkeen, eli taas kerran nou 0. Nyt päästiin sentään jäljelle asti. Hohhoijaa..meni koiralla vissiin taas kuppi nurin, lähti kaahottamaan jäljellä kuin päätön kana ilmeisesti hakumoodi päällä. Löysi kuitenkin pupun kahdesti mutta ei ottanut sitä suuhunsa eikä tuomari katsonut aiheelliseksi auttaa, ilmeisesti olisi pitänyt mennä suoraan jälkeä pitkin kanille. No mitäpä tuosta, ei tuo nyt maata kaada.

Eilen olimme Hymyn kanssa rallytokokisoissa ja saimme voi luokasta 2. hyväksytyn tuloksen 73 pist. Vielä sijoituttiin 3 sijalle. Meno ei  mitenkään ensiluokkaista ollut, mutta tulos kuitenkin. Meinasi  homma kaatua houkutuksen tennispalloon, mutta sain kiljaistua Hymyn pois pallolta :) On se touhua välillä  :D

Alla kuva Inarista ja ohjaajasta <3


 - Maija | Kommentoi Kuulumisia
19.08.2019 10:50 | Maija

Hymystä saattaa tulla mummi kun poikansa Leo (Sancandy`s Speed Demon) oli treffeillä perjantaina tolleritytön kanssa. Ensikertalaisilla oli homma hoitunut erittäin hyvin. Toivotaan että onnistui ja pentusia syntyy.

Hymyn ja Oivan lapsosista Inari (Sancandy`s Lets Dance)oli Kouvolan näyttelystä saanut junioriluokasta erinomaisen, hienoa!

Sirun kanssa olimme eilen agilityn epävirallisissa kisoissa harjoitusmielessä. Ei nyt tuloksilla todellakaan juhlittu, mutta Siru oli reipas ja iloinen ja monta hyvääkin pätkää oli radoissa. Siru yltiösosiaalisena meni moikkailemaan ratahenkilöitä ja muutenkin oli kovin hauskaa hänellä  eikä takajalka vaivannut yhtään:)Saattaa olla että vielä virallisiin kisoihin menemme :)


 - Maija | Kommentoi


©2019 punakuonot - suntuubi.com