Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

RSS

 Kuulumisia
28.06.2019 09:03 | Maija

Sirun kanssa käytiin vähän tarkemmissa tutkimuksissa. Kun kerran koira rauhoitettiin niin kuvattiin jalkojen lisäksi koko selkä. Selkä sekä rintaranka kuvanneen eläinlääkärin mukaan ok. Normaali määrä lannenikamia ja eläinlääkärin mukaan LTV 0. Todella hyvä :) Oikea takajalka kopeloitiin paremmin kun Siru oli rauhoitettuna. Ns. vetolaatikkotesti oli lievästi positiivinen. Eläinlääkärin mukaan polven ristiside on ehkä hieman löystynyt mutta ei revennyt. Jotain erilaista kyllä minunkin silmään oik. polvessa röntgenkuvassa oli verrattuna vasempaan. Kuvia näytetään vielä ortopedille kunhan tulee lomalta ensin :) Mutta ei nyt vissiin suurempaa hätää taida kuitenkaan olla. Kipulääkettä jatketaan ja laserhoitoa

Hymyn ja Oivan pennuista Lucy kävi näytillä keskiviikkona. Oikein oli sievä ja todella rauhallisen ja tasapainoisen oloinen typykkä. Alla kuva Lucysta. Karvat ovat lähteneet :)


 - Maija | Kommentoi Kuulumisia
24.06.2019 10:18 | Maija

Juhannusaattona Siru teloi oikeaa takajalkaansa juostessaan Hymyn perässä lampeen. Tiedä mihin lie osunut, oikeassa kyljessäkin on pieni karvaton kohta. Kauhea ulvahdus vain kuului ja Siru oli täysin kolmijalkainen. Hattulan Vet-Hausiin kiireesti päivystykseen jossa aika pikaisen tutkimisen jälkeen epäiltiin eturistisidevammaa. Päivystysaikana ei mitään tarkempia tutkimuksia tehty, Siru sai kipupiikin niskaansa ja kipulääkettä kotiin. Kotiin kun päästiin niin kulki jo neljällä jalalla. Huomenna menemme tarkempiin tutkimuksiin. Toivon todella ettei tarvitse mihinkään leikkaukseen ryhtyä.

Sirun kanssa käytiin tässä viikko sitten noseworkin kokeenomaisissa treeneissä. Olikin aika vaikeaa, mutta kaksi osiota meni  ajanpuitteissa läpi, ajoneuvoetsintä sekä laatikkoetsintä sisällä. Ulkoetsintä oli todella haasteellinen sekä huone-etsintä myös. Hajut kyllä löytyivät kun saatiin opastusta asiaan :) Virallinen hajutestikin olisi heinäkuun lopulla tulossa, jos ei nyt Siru sitten mihinkään leikkaukseen joudu

Iloisempia uutisia: Wallaby-Urposta on tullut jälleen isä kun Martta  sai viime yönä 8 pentusta, 5 tyttöä ja 3 poikaa, pennut syntyivät Steppoint`s kenneliin. Paljon Onnea kaikille asianosaisille !


 - Maija | Kommentoi Näyttelykuulumisia
08.06.2019 16:46 | Maija

Tänään Hämeenlinnan ryhmänäyttelyssä olivat Siru S-pentueesta ja Vappu Wallaby-pentueesta. Molemmille laatuluokan erinomainen ja 2. sija luokassaan. Vappu ensimmäistä kertaa veteraaniluokassa ja sai kehuja hyvästä kunnnosta. Timmissä kunnossa Vappu toki onkin. Siru oli taas tänään hieman ujosteleva,  mistä maininta arvostelussa. Esiintyi kuitenkin ihan kauniisti ja oli ystävällinen tuomaria kohtaan. Turkki myös lähtemässä Sirulla.  Se oli vielä keväällä oikeinkin hyvä. Mutta erinomaisiin voi toki olla tyytyväinen :)


 - Maija | Kommentoi Kuulumisia
31.05.2019 10:17 | Maija

Eilen olimme Hymyn kanssa  tokokisoissa. Kisat siis Hymyn ensimmäiset viralliset kisat. Muuten meni hyvin mutta kaukokäskyt menivät taas nollille. Mikähän siinä sitten on kun harjoitellessa osaa ihan hyvin. No tuloksena 158 pist ja 2-palkinto. Sanomista ja pistemenetyksiä tuli myös vinoista perusasennoista sekä siitä että noutokapula rohmaistiin suuhun liian kovalla voimalla. No ei ainakaan tarvinnut työntää sitä koiran suuhun :) Ei tuo toko ehkä ole Hymyn laji kun on niin energinen.

Hymyn ja Oivan pennuista Inari on käynyt jo monessa mätsarissä sekä kahdessa pentunäyttelyssä. Haminassa sai kp:n sekä oli vsp -pentu. Lucy oli käynyt myös mätsärissä ja oli sinisten pentujen ykkönen. Hienoa! Muutkin pennut omistajineen käyvät aktiivisesti harrasteryhmissä. Aivan ihanaa että ollaan näin aktiivisia. Alla on kuva Lucysta palkintoineen

kuva: perhe Hosio

 


 - Maija | Kommentoi Kisakuulumisia ym.
21.05.2019 12:13 | Maija

Hymyn kanssa kisattiin viikonloppuna HyKu:n järjestämissä epävirallisissa kisoissa, tokossa ja rallytokossa. Tokon aloluokasta 171 pist. sij. 3. (kaukokäskyt meni nollille, muuten hieno suoritus   Rallytokon voi-luokasta hyväksytty tulos 79 pist. ja tuomarinpalkinto Hymy kun on sellainen energiapakkaus niin kerkisi käydä väärällä puolella jossain liikkeessä ja siitä - 10 pist sekä  muut pienemmät "rikkeet" päälle.

Wallaby-Wappu oli ahkeroinut omistajansa Helin kanssa tuplanollat agilityssä Valkeakoskella eilen, hienoa ja upeeta

Wallaby-Urposta taitaa tulla taas isä, tänään on varmistunut että ihana Martta on kantava.  Yhdistelmä tietokannassa


 - Maija | Kommentoi


©2019 punakuonot - suntuubi.com