Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Subscribe RSS

 Näyttelyssä
26.05.2017 07:52 | Maija

Lapinkoira Viljan kanssa olimme eilen Palveluskoiratapahtumassa näyttäytymässä.  Oli mukava ja lämmin päivä ja kiva oli seurata kehän reunalta muidenkin rotujen esiintymisiä. Vilja sai ensimmäisestä veteraaniluokan esiintymisestään erittäin hyvän. Liikkuminen kehässä ei oikein mennyt putkeen kun piti kuono maassa tutkia ketä muita siinä oli mahtanut kulkea. Oli lisäksi pulleassa kunnossa :) Arvostelun voi lukea täältä


 - Maija | Kommentoi
 Kuulumisia
23.04.2017 12:56

G-pentueesta Jade oli eilen ollut agilitykisoissa omistajansa Jennin kanssa ja olivat saaneet medi1:ssä kolmannen LUVA:sa , joka tarkoittaa agilitysertiä sekä nousua 2-luokkaan, Onnea Jenni ja Jade, olette upeita!

Vilja-lapinkoira oli muutama viikko sitten match-showssa veteraaniluokassa ja oli sinisten veteraanien 1. :) No ei niitä veteraaneja ihan kauheasti siellä ollut, mutta kuitenkin..Vilja on sangen vetreä  vielä. Voisi ajatella viedä virallisiin näyttelyihin mummoa.

Siru-tollerin kanssa oltiin mejä-kurssilla (mejä = metsästyskoirien jäljestys), tai minä olin teoria-osuudella eilen ja päivän päätteeksi vedettiin kaikille jäljet metsään ja tänään käytiin ne "ajamassa". Lunta oli satanut yöllä ainakin viisi senttiä ja se päivän mittaan suli pois, mutta ei haitannut Sirua ainakaan, ihan hienosti meni kirppu ensimmäisen lyhyen verijälkensä koskaan. Siruhan on muutenkin kovin paljon nenä maassa joten jäljestys voisi olla Sirulle hyvä laji. Olen ilmoittaut Sirun myös aloittelevien agilityryhmään, toivottavasti mahdutaan mukaan.  Agilitykin olisi kyllä Sirun laji, ainoa vaan että Siru on aika matala ja jos se mitataan maxiksi kuitenkin niin  emme ainakaan kisaamaan ala.


Kommentoi
 Vauva-uutisia
27.03.2017 21:28 | Maija

F-pentueesta Fanista, Sancandy`s Fanfaari  on tullut toisen kerran isä, kun Mimi-rouva pyöräytti 8 suomenlapinkoiranpentua, 4 narttua ja 4 urosta. Onnea kovasti sinne Akaalle!

S-pentue täyttää huomenna 1 vuoden , onnea kaikille <3. He saivat muutama päivä sitten myös pieniä sisarpuolia sillä Koda- isä tuli toisen kerran isäksi 6 tollerinpennulle, 1 uros ja 5 narttua. Pennut syntyivät Hederas-kenneliin. Onnea kaikille asianosaisille!


 - Maija | Kommentoi
 Agikisoissa
19.03.2017 12:48 | Maija

Tänään Hympelön kanssa kisattiin agilityssä :) Eipä tuolla nyt tuloksilla juhlittu, kaksi hyllyä, joista toinen oikein "hyvä" hylly, koira meni hienosti mutta ohjaaja jätti ohjaamatta yhden esteen kokonaan, toisella radalla Hymy niin kiihtyneessä tilassa ettei joka kohdassa ohjeita kuunnellut ja varmaan itsekin myöhässä olin. Kolmannelta radalta tulos, rimat lensi ja kontaktit paukkui, mutta säädetyssä ajassa päästiin maaliin tuloksella 15. Mutta siitä huolimatta on se agility niin kivaa :)


 - Maija | Kommentoi
 Kuulumisia
05.03.2017 11:40 | Maija

Eilen olimme Vieno-mummon ja Siru-neitosen kanssa Kouvolan ryhmänäyttelyssä. Mukava oli reissu, kiitos Leena kyydistä ja matkaseurasta :) Tuomari oli  melkoisen tiukka tai ainakin oli koko skaala käytössä arvostelussaan.  Kovin moni upea koira sai vain H:n joten Sirun saamaan erittäin hyvään olen enemmän kuin tyytyväinen. Neiti vieläpä voitti luokkansa! Vieno oli erinomainen ja veteraaninarttujen 3. hienolla arvostelulla.  Junnu-uroksissa kehässä pyörähti myös Sirun veli Leo saaden tulokseksi eh:n ja sijoittuen 3. Hienoa Sinja ja Leo, hieman lisää kehätreeniä niin hyvä tulee. Leo on komea poika. Sirun näyttelyarvostelun voi lukea täältä ja Vienon täältä

G-pentueesta Jade oli viime viikonloppuna ollut agikisoissa ja siellä saanut toisen LUVA:nsa medi1-luokasta, Onnea Jenni ja Jade!

Pippuri(Ruskanovan Almiina Kastelruuni) ja Vieno. kuva L. Paavola

 

Kaunottaret Kouvolassa: vas. Hilde(Steppoints Good Mood`s Hilde), Siru sekä Vieno

kuva. L. Paavola


 - Maija | Kommentoi©2017 punakuonot - suntuubi.com