Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301

RSS

 Taipumista
17.09.2017 21:28 | Maija

Tänään Tampereella noutajien taipumuskokeen  suoritti hyväksytysti Wallaby-pentueesta Urpo eli Sancandy`s Wallaby Jive. Ohjaajana toimin minä. Hieman jännitti lähteä melkein kylmiltään kokeilemaan, mutta niin vaan lokit tulivat vedestä vaikka ranta oli todella haastava, reunoilta upottava suolampi. Vaakut tulivat myös mukavan tasaisella asenteella käteen asti. Vähän haahuilua toki oli, mutta joka kerta kun koiran lähetti hakuun se alkoi tehdä töitä ja toi tarvittavan määrän vaakkuja. Pupukin tuli jäljen päästä pienten jännitysmomenttien jälkeen :) Eli nou1 Urpolle ja sehän tarkoittaa sitä että kun Urpolla on näyttelyistä 3 sertiä tuli siitä myös FIN MVA  :) Urpon sisaren tytär Peppi teki myös hienoa työtä nuoresta iästään huolimatta, vaikka ei tänään ihan jäljelle asti päässytkään. Kiitos Pepin omistajalle Helille matkaseurasta ja mukavista kuvista


 - Maija | Kommentoi Rallattelemassa :D
16.09.2017 14:43 | Maija

Hymyn kanssa Hyvinkäällä rally-tokokisoissa. Ensimmäinen avo-luokan kisa.  Eipä mennyt ihan  putkeen homma, kun ei saatu tulosta.. Hymy tosiaan rallatteli vähän radalla. :D Kaksi liikettä uusittiin melkein alkumetreillä. Eipä siinä sitten enää mitään ollut tehtävissä kun loppupuolella rataa se päättikin mennä oikelle puolelle ja vähän pyöri ja hyöri siellä ja täällä. Kerran oli pyllykin käynyt maassa vaikka ei pitänyt. Pisteitä 53/100. Oli siinä hyviäkin pätkiä ja tuomarin kommentti arvostelulomakkeessa oli: Koiralla hyvä kontakti ja takapään käyttö. No ei muuta kuin uusia kisoja katselemaan.


 - Maija | Kommentoi Näyttelykuulumisia
03.09.2017 13:06 | Maija

Tänään Helsingissä Lets Go näyttelyssä Vieno- mummelin ja Siru-juniorin kanssa. Vieno erinomainen ja Siru erittäin hyvä. Sirulla ei turkkia kunnolla ja korvien ja hännän kantaminenkin oli huonoa. En kyllä ymmärrä mitä vikaa sen korvissa oikein on :( mutta tämä on niin tätä.  Vienon näyttelyt olivat tässä sitten. Ei enää viitsi viedä vaikka ilmaiseksi pääsisikin useaan näyttelyyn. Alkaa mummelin liikkuminen olla jo kaikin puolin jäykkää. Sirua ehkä viedään näyttelyyn vielä jos turkkia joskus tulee, mutta ei kyllä tänä vuonna ainakaan. Siru kyllä käyttäytyi tänään maltillisesti, joten siitä saa olla tyytyväinen.


 - Maija | Kommentoi Kuulumisia
27.08.2017 17:23 | Maija

Vieno-mummelin kanssa tänään Tervakoskella kaikkien rotujen näyttelyssä. Vieno esiintyi edukseen ja sai veteraaniluokasta erinomaisen, oli myös sertin arvoinen ja kilpaili parasnarttu- kehässä sijoittuen 4. Olipa vielä vsp-veteraani. Arvostelu oli hieno, melkein  itketti sitä lukiessa. Tuomarina oli Maija Mäkinen. Näyttelyssä olivat myös Vienon tytär Vappu ja tämän tytär Peppi. Kolme sukupolvea siis.

Hymyn kanssa kävimme viikolla rallytokon iltakisoissa ja saimme sieltä hyväksytyn tuloksen, pist. 93/100. tämä oli kolmas hyväksytty tulos aloluokassa ja tarkoittaa RTK1-koulutustunnusta.  Seuraavat kisat ovat avo-luokassa jo muutaman viikon kuluttua. Hieman hirvittää kun nyt sitten ollaan ilman hihnaa. Mutta täytyyhän sitä yrittää kun tuli ilmoitettua :)

Hieman surullisempia uutisia sitten. A-pentueesta Foxin aika on tullut. Sen takajalat eivät enää kunnolla kanna joten alkaa olla aika saatella pappa viimeiselle matkalle. Ikää on 14 v 5 kk.  Pentueesta Foxin jälkeen jäljellä Ada sekä Sara. Sydänlämmin osanotto Foxin kotiväelle. Pitkän ja onnellisen elämän sai poika elää kanssanne rakastettuna perheenjäsenenä.


( Päivitetty: 28.08.2017 17:27 )

 - Maija | Kommentoi Kuulumisia
19.08.2017 17:52 | Maija

Tänään Orimattilassa on noutajien taipumuskokeen suorittanut hyväksytysti Vappu, eli Sandandy`s Wallaby Twist! Onnea Heli ja Vappu, hienoa työtä ja sinnikkyyttä <3! Vappu on ensimmäinen virallisesti "taipunut" kasvatti   joten skumpan paikka on tämä :)

 


 - Maija | Kommentoi


©2017 punakuonot - suntuubi.com