Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
272812345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

Subscribe RSS

 Vauva-uutisia
27.03.2017 21:28 | Maija

F-pentueesta Fanista, Sancandy`s Fanfaari  on tullut toisen kerran isä, kun Mimi-rouva pyöräytti 8 suomenlapinkoiranpentua, 4 narttua ja 4 urosta. Onnea kovasti sinne Akaalle!

S-pentue täyttää huomenna 1 vuoden , onnea kaikille <3. He saivat muutama päivä sitten myös pieniä sisarpuolia sillä Koda- isä tuli toisen kerran isäksi 6 tollerinpennulle, 1 uros ja 5 narttua. Pennut syntyivät Hederas-kenneliin. Onnea kaikille asianosaisille!


 - Maija | Kommentoi
 Agikisoissa
19.03.2017 12:48 | Maija

Tänään Hympelön kanssa kisattiin agilityssä :) Eipä tuolla nyt tuloksilla juhlittu, kaksi hyllyä, joista toinen oikein "hyvä" hylly, koira meni hienosti mutta ohjaaja jätti ohjaamatta yhden esteen kokonaan, toisella radalla Hymy niin kiihtyneessä tilassa ettei joka kohdassa ohjeita kuunnellut ja varmaan itsekin myöhässä olin. Kolmannelta radalta tulos, rimat lensi ja kontaktit paukkui, mutta säädetyssä ajassa päästiin maaliin tuloksella 15. Mutta siitä huolimatta on se agility niin kivaa :)


 - Maija | Kommentoi
 Kuulumisia
05.03.2017 11:40 | Maija

Eilen olimme Vieno-mummon ja Siru-neitosen kanssa Kouvolan ryhmänäyttelyssä. Mukava oli reissu, kiitos Leena kyydistä ja matkaseurasta :) Tuomari oli  melkoisen tiukka tai ainakin oli koko skaala käytössä arvostelussaan.  Kovin moni upea koira sai vain H:n joten Sirun saamaan erittäin hyvään olen enemmän kuin tyytyväinen. Neiti vieläpä voitti luokkansa! Vieno oli erinomainen ja veteraaninarttujen 3. hienolla arvostelulla.  Junnu-uroksissa kehässä pyörähti myös Sirun veli Leo saaden tulokseksi eh:n ja sijoittuen 3. Hienoa Sinja ja Leo, hieman lisää kehätreeniä niin hyvä tulee. Leo on komea poika. Sirun näyttelyarvostelun voi lukea täältä ja Vienon täältä

G-pentueesta Jade oli viime viikonloppuna ollut agikisoissa ja siellä saanut toisen LUVA:nsa medi1-luokasta, Onnea Jenni ja Jade!

Pippuri(Ruskanovan Almiina Kastelruuni) ja Vieno. kuva L. Paavola

 

Kaunottaret Kouvolassa: vas. Hilde(Steppoints Good Mood`s Hilde), Siru sekä Vieno

kuva. L. Paavola


 - Maija | Kommentoi
 Koiraharrastusta
19.02.2017 18:25 | Maija

Kulunut lomaviikko on mennyt enemmän tai vähemmän koiraharrastusten merkeissä, on kisattu agissa ja epävirallisesti rallytokossa sekä treenattu molempia :) Keskiviikkona olimme Hymy-tollerin kanssa epävirallisissa rallytokokisoissa ja saimme aloluokasta täydet 100 pistettä, se oli aika huikeaa koska ratana oli ihan oikea alokasluokan rata. Lauantaina olimme virallisissa agikisoissa Hymyn kanssa ja saimme hyppyradalta hylätyn Hymyn tultua putkesta pois samasta päästä kun oli sinne mennytkin, mutta saimme myös agiradoilta kaksi nollaa!! Sijoitukset 7. ja 9. Koiria noin viitisenkymmentä. Sunnuntaina kisasin lainakoira Bablon kanssa hyppyradalla maxi1:ssä. Kyseessä Bablon ihan ensimmäinen kisa. Hienosti meni, saatiin puhdas rata, mutta hieman yliaikainen kun otin kepit ihan varman päälle kun eivät vielä ihan varmat ole. Bablo on rodultaan pitkäkarvainen collie. Lapinkoira Viljakin pääsi vielä kisailemaan, hyppyradalta hylkäys, kielsi ensin renkaan ja siinä pyöriessä meni vielä väärään päähän putkea. Agiradalta saatiin jonkunmoinen tulos, Vilja on kovin kovin hidas, mutta kivaa oli mennä senkin kanssa pitkästä aikaa


 - Maija | Kommentit (1)Kommentoi
 Rallattelemassa
05.02.2017 08:25 | Maija

Eilen olimme Hymyn kanssa rallytokokisoissa. Ne olivatkin meille ihan ensimmäiset joten jännitti aika paljon. Saatiin kuitenkin hyväksytty tulos 85/100 pistettä joten olen erittäin tyytyväinen. Helmikuun puolessa välissä olisi vielä epäviralliset rallytokokisat suunnitelmissa. Ja varmasti käymme virallisissa kisoissa  jatkossakin.

Pikku-neiti Siru ei ole enää pikkuinen sillä Sirulla alkoi juoksu. On tuo vähän pentuajoista rauhoittunut eikä ole ulkonakaan kokoaikaa menossa johonkin suuntaan vaan malttaa kuunnellakin :) Ollaan käyty näyttelykurssilla Sirun kanssa, toivotaan että opit tehoavat Kouvolan näyttelyssä jonne ollaan menossa Sirun ja Vieno-mummon kanssa maaliskuun alussa.


 - Maija | Kommentoi©2017 punakuonot - suntuubi.com