Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Subscribe RSS

 Kuulumisia
16.07.2017 13:07 | Maija

Eilen olisi ollut Hymyllä rallytokokoe, mutta juoksut sotkivat suunnitelmat. Viljalla ja Hymyllä on juoksut molemmilla ja Sirulle ilmeisesti tulossa. Sirun kanssa olimme Hyvinkään kaikkien rotujen näyttelyssä tänään. Makedonialainen tuomari tykkäsi neidosta erinomaisen verran, sijoitus 2. kilpailuluokassa jossa 2 juniorinarttua. Se oli äkkiä käyty se näyttely. Nyt ei varmaankaan vähään aikaan näyttelyihin mennä, pitäisi tulla vähän turkkia lisää ja rauhoittua tuo käytöskin taas, tytteli on yltiösosiaalinen, joka ihmiseen ja koiraan pitäisi käydä tutustumassa. Vieno-mummelin mahdollisesti ilmoitan tollershowhun, vielä ehtii huomenna


 - Maija | Kommentoi
 Kuulumisia
01.07.2017 19:03 | Maija

Tänään Siru-tollerin kanssa näyttelyssä Tuusulassa. Siru sai junioriluokasta erinomaisen ja koska näyttelyssä palkittiin myös rotunsa paras juniori ja koska urosjuniori ei saanut eriä niin Siru oli myös rop-juniori. Jäätiin sitten vielä Isoon kehään,  mutta sieltä ei odotetusti mitään saatu :) mutta tulipahan kokemusta. Siru jaksoi todella hyvin olla pitkän päivän, välillä nukkui häkissä ja välillä hillui häkin ulkopuolella :) kaikki koirathan olisi pitänyt päästä tietenkin tervehtimään. Sirun arvostelu oli ihan mukavaa luettavaa ja sen voi lukea täältä. Tuttujakin oli kehän reunalla, kiitos Anu ja Leena seurasta :)

Kaksi lapinkoirakasvateista on käynyt lonkkakuvilla, H-pentueesta Hukan lonkat C/C, kyynär 0/0, silmät terveet. Musta-pentueesta  Kaamoksen lonkat B/B, kyynär 0/0 ja silmät terveet. Hukalta löytyi myös ylimääräinen lannenikama selän virallisessa kuvauksessa. Mitenkään  se ei ole selkää oireillut, eikä selästä mitään muuta erikoista ilmennyt. LTV4 lausunnon saa koira jolla on 6 tai 8 lannenikamaa 7 sijasta.

Muutaman viikon kuluttua olisi Hymyn kanssa Rally-tokokoe, harmi vaan että pongasin aamulla lattialta samean punaisen täplän eli jollain on juoksut alkamassa. Ja sen tietää että juoksut ovat kaikilla kolmella nartulla suunnillen samoihin aikoihin. Vieno-mummelihan on aikaa sitten steriloitu :)


 - Maija | Kommentoi
 Rallattelemassa
11.06.2017 16:18 | Maija

Hymyn kanssa rallytokokisoissa Valkeakoskella.  Kannatti ajella sinne, vaikka omat epäilyni olikin kun piti ottaa Hymyn lisäksi tuo pikku sintti mukaan. Hymy rallatteli aloluokasta toisen hyväksytyn tuloksensa 85 pistettä. Yksi liike uusittiin kun ohjaaja ei jännitykseltään muistanut kumpi on vasen ja kumpi oikea , lisäksi yksi iso virhe kun koira seikkaili väärällä puolella hetken ja en tietenkään älynnyt sitä uusia. Sitten kaksi pienempää virhettä, kontrollivirhe ja kerran koiran häntä osui kylttiin. Näin ainakin luulen Sijoituttiin vielä 3 sijalle Lämmintä oli Korkeakankaalla 25 astetta ja moni koira ryytyi kuumuudessa


 - Maija | Kommentoi
 Näyttelyssä
26.05.2017 07:52 | Maija

Lapinkoira Viljan kanssa olimme eilen Palveluskoiratapahtumassa näyttäytymässä.  Oli mukava ja lämmin päivä ja kiva oli seurata kehän reunalta muidenkin rotujen esiintymisiä. Vilja sai ensimmäisestä veteraaniluokan esiintymisestään erittäin hyvän. Liikkuminen kehässä ei oikein mennyt putkeen kun piti kuono maassa tutkia ketä muita siinä oli mahtanut kulkea. Oli lisäksi pulleassa kunnossa :) Arvostelun voi lukea täältä


 - Maija | Kommentoi
 Kuulumisia
23.04.2017 12:56

G-pentueesta Jade oli eilen ollut agilitykisoissa omistajansa Jennin kanssa ja olivat saaneet medi1:ssä kolmannen LUVA:sa , joka tarkoittaa agilitysertiä sekä nousua 2-luokkaan, Onnea Jenni ja Jade, olette upeita!

Vilja-lapinkoira oli muutama viikko sitten match-showssa veteraaniluokassa ja oli sinisten veteraanien 1. :) No ei niitä veteraaneja ihan kauheasti siellä ollut, mutta kuitenkin..Vilja on sangen vetreä  vielä. Voisi ajatella viedä virallisiin näyttelyihin mummoa.

Siru-tollerin kanssa oltiin mejä-kurssilla (mejä = metsästyskoirien jäljestys), tai minä olin teoria-osuudella eilen ja päivän päätteeksi vedettiin kaikille jäljet metsään ja tänään käytiin ne "ajamassa". Lunta oli satanut yöllä ainakin viisi senttiä ja se päivän mittaan suli pois, mutta ei haitannut Sirua ainakaan, ihan hienosti meni kirppu ensimmäisen lyhyen verijälkensä koskaan. Siruhan on muutenkin kovin paljon nenä maassa joten jäljestys voisi olla Sirulle hyvä laji. Olen ilmoittaut Sirun myös aloittelevien agilityryhmään, toivottavasti mahdutaan mukaan.  Agilitykin olisi kyllä Sirun laji, ainoa vaan että Siru on aika matala ja jos se mitataan maxiksi kuitenkin niin  emme ainakaan kisaamaan ala.


Kommentoi©2017 punakuonot - suntuubi.com